Politica de prețuri a studiilor astrologice livrate prin INTERNET.

 

COST 0,00 RON ORICE STUDIU + LIVRARE PE INTERNET ÎN FORMAT .PDF GRATUIT

 

Stimate client,


Am realizat acum câțiva ani că nu banii sunt ceea ce mă motivează să practic această știință tradițională, care este astrologia, ci altceva.  Am început lucrul la realizarea programului informatic care stă la baza activității mele în data de 26.02.1999 la ora 21.00, un moment deosebit al existenței mele actuale.


Frecvent realizez astrograme pentru diverse ființe umane care, fie au discutat cu persoane cărora le-am făcut diferite studii astrologice, fie au intrat în contact cu mine prin intermediul site-ului gratuit astronida făcut public în anumite zone ale INTERNETULUI.


Legătura psihică de specială care se creează între astrolog și aspirantul la (auto) cunoaștere este mult mai importantă decât folosul material.  Dacă eu simt că este momentul ca să afli ceea ce te intereaseză și dacă simt că și pentru mine a venit momentul să-ți comunic anumite lucruri, atunci astrograma se va materializa urgent...


Din momentul precis când mi-ai solicitat studiul astrologic eu aflu răspunsul la întrebarea care te frământă.


Având în vedere că am fost întrebat de mulți cum reușesc să plătesc costurile serverului și cum se amortizează costurile legate de crearea și întreținerea programului de astrologie "KALI", care este integral opera mea, mă simt obligat să va răspund: mergând la serviciu zi de zi, ca orice om normal într-o etapă a existenței sale...


De aceea, dacă doriți să donați o sumă de bani pentru amortizarea acestor cheltuieli sunteți bineveniți! 


Dacă sunteți mulțumit de studiul pe care l-ați primit, vă rog să donați o sumă de bani care considerați că răsplătește munca depusă de mine:


Contul care îți stă la dispoziție este:

RO41BTRL03301201J49119XX

deschis la sucursala Sibiu a băncii Banca Transilvania

titular cont

BÎRCĂ DACIAN-MIHAI


cu mențiunea în formularul de transfer bancar "DONAȚIE PENTRU SUSȚINEREA MATERIALĂ A UNUI ASTROLOG SIBIAN"


Dacă suma de 35 RON vi se pare prea mare sau prea mică pentru efortul depus de mine, donați atât cât doriți dumneavoastră!


sau

donati o suma de bani (EURO) prin PayPal
Beneficiile donației:

1. Având în vedere că eventuala donație se realizează după trimiterea astrogramei, îmi lasă libertatea deplină de alegere a momentului când astrograma va fi făcută și expediată.

2. Nu mă obligă la nimic pe mine cu privire la realizarea astrogramei, astfel încât sunteți asigurați că ve-ți afla informațiile necesare exact atunci când trebuie să le aflați și, bineînțeles, dacă trebuie să le aflați!

3. Donând această sumă de bani care considerați că răsplătește munca depusă de mine vă puteți bucura de sentimentul că ajutați dezvoltarea astrologiei românești.

4. Cu banii donați știți că nici eu nu mă îmbogățesc, nici tu nu sărăcești...

5. Dacă aveți un cont PayPal efortul de a dona o sumă de bani (EURO) cât de mică vă ia doar 20-30 de secunde din timpul dumneavoastră prețios...


Presimt o întrebare: "Eu vreau să-mi faceți astrograma natală urgent și, ca să fiu sigur, vă plătesc anticipat suma de ... RON în contul specificat!"


Răspunsul meu: astrogramele, atât realizarea lor cât și expedierea prin e-amail sunt gratuite.  Nu aveți nimic de plătit. Doresc să dorm noaptea liniștit, știind că am făcut și fac în permanență tot ceea ce trebuie să fac și că nu datorez nimănui nimic.  Dacă doriți să donați o sumă de bani anticipat pentru susținerea astrologiei și pentru a mă ajuta să suport mai ușor costurile sunteți liber să o faceți, dar vă rog să înțelegeți că este necesar, uneori, să așteptați și întrebări de genul "Când e gata?" nu sunt necesare.  ASTRONIDA nu uita!  Aveți vă rog încredere că există o forță care guvernează totul pe pământ și în întregul macrocosmos și dacă ați ajuns acasa la ASTRONIDA nu este întâplător.  Răbdare și să auzim de bine!


Data ultimei actualizări a site-ului WWW.ASTRONIDA.COM