Ciclul solar, în jurul zodiacului, dureaza un an. În fiecare an, aproximativ la aceeași data (cu 24 de ore maxim înainte sau după momentul nașterii), Soarele revine în aceeași pozitie ca la naștere (aceeași coordonată de longitudine), demarând astfel un nou ciclu. Ființa pare că se naște din nou. Trasarea hartii anuale în acest moment este extrem de utilă în aprecierea evenimentelor pentru anul ce tocmai începe. Pentru a face previziuni pentru anul care urmează, se suprapune Astrograma anuală (a Revoluției Solare) peste cea natală.


Una din cele mai importante contribuții aduse de astrologie este compararea astrologică, analiza astrologică a relației existente între evenimentele prezise de astrograma momentului nașterii unui individ și a momentului când Soarele, în mișcarea sa pe bolta cerească, ajunge exact în poziția care a avut-o la naștere. Din nefericire, mulți indivizi manifestă cunoștințe astrologice atât de superficiale, încât adesea trag concluzii eronate, cum ar fi faptul că astrele ne influențează pe toți la fel în permanență.


În realitate, fiecare din noi recepționează influențele astrale prin prisma astrogramei sale natale, care acționează ca un fel de antenă. Este interesant faptul că o deplasare de 5-600 de Km, în momentul aniversar, este suficientă pentru a schimba radical indicațiile Revoluției Solare (planetele trec dintr-o casă a cerului în alta). Se explică astfel de ce anumite personalități, din trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat, călătoreau în anumite momente ale vieții lor, fără să existe rațiuni importante (pentru ignoranți) pentru aceasta.


În trecut astrologia era la mare cinste la curțile regale, iar astrologii sfătuiau pe potentații zilei să efectueze călătorii (le indicau exact unde să meargă) pentru a scăpa de anumite influențe astrale malefice. De exemplu, o persoană de, să zicem 60 de ani, din Brașov, are Saturnul în Revoluția Solară în casa a șasea în aspect de cuadratură cu Saturnul natal. Este clar că sănatatea sa va avea de suferit, lucru extrem de important pentru el. Din astrograma medicală rezultă o slăbiciune a inimii pentru individ.


El poate alege să petreacă momentul aniversar la Londra (dacă-și poate permite, bineînțeles) și atunci Saturnul va trece în casa a șaptea, nemai influențâdu-i negativ sănatatea ci planul relațional, plan care, pentru o persoană relativ evoluată, este mai ușor (și mai putin costisitor) de controlat decât cel al sănătății. Astfel omul poate să "aleagă", într-o oarecare măsură, planul în care se vor manifesta problemele existenței sale în viitorul apropiat.


Ce conține acest studiu astrologic: 


- pe coperta studiului sunt datele esențiale ale Revoluției Solare, o listă a simbolurilor astrologice principale, astrograma momentului (cunoscută sub numele de Revoluția Solară), o listă cu pozițiile planetelor și a cuspidelor caselor în zodii;

- pe cealaltă parte a coperții studiului este harta comparativă a celor două astrograme, natală și anuală (casele sunt cele natale, pe cercul exterior sunt planetele Revoluției Solare iar pe cel interior planetele natale);

- urmează interpretarea propriu-zisă a Revoluției Solare (relațiile dintre Ascendentul și Mijlocul Cerului anual și pozițiile lor natale, pozițiile în casele anuale ale planetelor Revoluției Solare și aspectele dintre planetele anuale și cele natale);

- la sfârșit sunt două tabele cu aspectele Revoluției Solare și a astrogramei comparative a momentului nașterii și Revoluției Solare; este important ca ori de câte ori găsești în explicații o referire la un aspect planetar să cauți în lista de la sfârșit aspectul și să vezi ce putere are (sunt în ordinea descrescătoare a puterii lor). Ve-i avea o imagine mai exactă a gradului în care ești influențat de acel aspect.

- o listă cu toate reîntoarcerile planetare din anul respectiv (momentul Revoluțiior Solare, Lunare, Mercuriene, Venusiene, etc.).


Capitolele cuprinse în acest studiu astrologic:


  • Introducere în studiul revoluției solare.
  • Planetele revoluției solare în casele natale și aspectele dintre planetele revoluției solare.
  • Interpretarea aspectelor realizate de planetele revoluției solare cu planetele astrogramei natale.

Studiul acesta are în general 12-16 pagini, dar se poate întinde chiar pe mai multe pagini în cazul unei revoluții solare mai delicate.

 

Datele de care am nevoie pentru realizarea acestui studiu astrologic:


  • Data, ora și locul nașterii (trebuie să realizez astrograma natală mai întâi!)
  • Anul pentru care dorești revoluția solară și locul unde ai fost sau unde intenționezi să fii în acel moment.  Dacă dorești pot realiza revoluția solară pentru mai multe locuri (să fie la cel putin 5-600 km unul față de celălalt).

 

Prețul unei Revoluții Solare: 0,00 RON

Data ultimei actualizări a site-ului WWW.ASTRONIDA.COM