Așa cum este evidențiată de extremele confuzii și de agitația lumii în care trăim, problemele relaționale constituie cea mai răspândită cauză a mizeriei și deprecierii condiției umane. Fie că ele se manifestă la scară internațională, ca neînțelegeri între puterile naționale, politice sau economice sau că ele afectează direct relația a doi indivizi, importanța lor trebuie recunoscută și, mai ales, înțeleasă.


Într-un efort de a ameliora și de a anticipa astfel de diferențe și de potențiale dificultăți, una din cele mai importante contribuții aduse de astrologie este compararea astrologică, analiza astrologică a relației dintre doi sau mai mulți indivizi. Din nefericire, multă lume manifestă cunoștințe astrologice atât de superficiale încât adesea trag concluzii eronate în domeniul relațiilor, al "înțelegerii" dintre oameni. Ei se bazează, adesea, pe analiza poziției Soarelui în cele două astrograme. Adesea auzim "Eu sunt Taur. Nu mă pot înțelege cu tine deoarece tu ești Leu iar Soarele tău este în cuadratură cu Soarele meu!". Astfel de declarații arată o neînțelegere fundamentală a unor principii și o supersimpificare a astrologiei relaționale. Luarea în considerație a psihologiei generale și a nivelului de conștiință a celor doi indivizi aflați în relație este obligatorie. Chiar și cu multe interaspecte și interpoziții favorabile, o relație poate să nu reprezinte nici pe departe idealul, în timp ce câteva interpoziții și interaspecte favorabile uneori definesc o relație cu totul și cu totul deosebită. Este esențial ca în prealabil să soliciți efectuarea astrogramelor voastre natale, apoi a testului de compatibilitate astrologică și abia apoi studiul sinastriei.


Sinastria reprezintă compararea a două astrograme natale pentru a determina gradul de compatibilitate dintre două persoane. Compararea se face prin suprapunerea celor două hărți. Este important de ținut minte: sinastria indică potențialitatea unei relații dar indivizii rămân ființe separate. În cazul unei căsătorii se pot schimba multe lucruri, ei devenind prin căsătorie un suflet cu două corpuri și, pentru analizarea relației, trebuie trasată astrograma compusă, adica o astrogramă a cuplului realizată prin compunerea celor doua astrograme natale. Este deosebit de important să comanzi studiul intulat "Tema compusa" pentru a vedea cum va decurge relația în cazul căsătoriei și a stabilirii voastre într-o anumită localitate. Este demn de remarcat faptul că potențialiatea unei relații de căsătorie diferă după locul unde căsătoria se va consuma! De asemenea, este important să realizezi faptul că o relație nu rămâne constantă în timp. Revoluțiile solare și lunare ale cuplului cât și tranzitele planetare își aduc și ele contribuția la începerea și încheierea unei relații.


Am pus la punct două programe unice la noi în țară (la data când scriu aceste rânduri - 22.04.2009): "Revolutia Solară a cuplului", program ce urmărește evoluția cuplului pentru o perioadă de un an din momentul în care Soarele în tranzit pe bolta cerească este la aceeași coordonată de longitudine pe care o are Soarele în astrograma voastră compusa și "Revoluția Lunară a cuplului", program ce urmărește evoluția cuplului pentru o perioadă de un ciclu lunar (o lună) din momentul în care Luna în tranzit pe bolta cerească este la aceeași coordonată de longitudine pe care o are Luna în astrograma voastră compusă. În Orient se acordă o mare importanță căsătoriei, care se face numai dupa întocmirea horoscopului celor doi parteneri. Statistica demonstrează că divorțurile în orient sunt mult sub procentul existent în Occident. În Orient astrologia este natural integrată în această căutare spirituală. Astrologii indieni nu lucrează doar asupra analizei "logice" a temei, ei utilizează fără nici o reticență mediumitatea proprie pentru a cunoaște viețile anterioare.


Când vei comanda sinastria vei vedea că pe coperta studiului sunt trei hărți: cea de sus reprezintă compararea celor două astrograme. Se observă două rânduri de planete unele spre exterior și altele spre interior. Cele dinspre exterior sunt ale femeii (a doua persoană introdusă în studiu) iar cele din interior sunt ale bărbatului (prima persoană introdusă în studiu). Aspectele ce se pot observa pe hartă sunt realizate între planetele celor doi, nuanța predominantă (galben și roșu sau maro și albastru) dând tenta relației (bună sau problematică). Pentru a evalua corect relația este indicat să comanzi și "Testul de compatibilitate astrologica".


Casele Cerului vizibile pe hartă sunt cele ale bărbatului.


Harta din stânga jos reprezintă planetele femeii (a celei de a doua persoane introdusă în studiu) în casele bărbatului, (persoana care a solicitat studiul) marcând influența acesteia asupra lui.


Harta din dreapta jos reprezintă planetele bărbatului (a primei persoane, cea care a solicitat studiul) în casele femeii (cea de a doua persoane), marcând influența acestuia asupra ei.


Trebuie să menționez că sinastria nu studiază numai relația bărbat femeie, ci orice tip de relatie: părinte-copil, profesor-elev, medic pacient, salariat-patron...


Atașat acestui studiu astrologic este și o listă a aspectelor dintre planetele voastre, realizată în ordinea descrescătoare a puterii lor. Dacă doriți o evaluare corectă a relației voastre, este indicat să studiați această listă; aspectele puternice dau influențe puternice și viceversa.


Din ce se compune acest studiu astrologic:


 • Scurta introducere
 • Interpretarea sinastriei din punctul de vedere al primei persoane (bărbatul pentru o relație bărbat-femeie)
  • Interpretarea interaspectelor
  • Interpretarea interpozițiilor
 • Interpretarea sinastriei din punctul de vedere al celei de a doua persoane (femeia pentru o relație bărbat-femeie)
  • Interpretarea interaspectelor
  • Interpretarea interpozitiilor
 • Interpretarea sinastriei prin prisma echilibrului elementelor
 • Interpretarea sinastriei prin prisma echilibrului modurilor vibratorii

 • Acest studiu se intinde pe 40-60 de pagini, dar în anumite cazuri (relații ce implică numeroase planuri) numărul de pagini poate fi chiar mai mare.

   

  Datele de care am nevoie pentru realizarea acestui studiu:


  • Data și ora de naștere (cât mai precis cu putință) pentru ambele persoane
  • Locul nașterii pentru ambele persoane

  Prețul unei Sinastrii: 0,00 RON

   

   

  Data ultimei actualizări a site-ului WWW.ASTRONIDA.COM