Ciclul solar, în jurul zodiacului, durează un an. În fiecare an, aproximativ la aceeași dată, (data astrogramei compuse), Soarele se reîntoarce la aceeași coordonată de longitudine pe care a avut-o în astrograma compusă, demarând astfel un nou ciclu al vieții voastre de cuplu. Sufletul vostru pare că se naște din nou. Trasarea hărții anuale (intitulată Revoluția Solară a Cuplului) în acest moment este extrem de utilă în aprecierea evenimentelor pentru anul ce tocmai începe. Pentru a face previziuni pentru anul care urmează, se suprapune Revoluția Solară a Cuplului peste Astrograma voastră Compusă, interpretându-se relațiile existente între planetele celor două astrograme și pozițiile în casele anuale ale planetelor Revoluției Solare a Cuplului precum și aspectele existente între planetele Revoluției Solare a Cuplului pe de o parte și, pe de altă parte, cele ale Astrogramei voastre Compuse.

Așa cum este evidențiată de extremele confuzii și de agitația lumii în care trăim, problemele relaționale constituie cea mai răspândită cauză a mizeriei și deprecierii condiției umane. Fie că ele se manifestă la scară internațională, ca neînțelegeri între puterile naționale, politice sau economice sau că ele afectează direct relația a doi indivizi, importanța lor trebuie recunoscută și mai ales înțeleasă.

Într-un efort de a ameliora și de a anticipa astfel de diferențe și de potențiale dificultăți, am realizat acest complex studiu astrologic în care se îmbină compararea astrologică (analiza astrologică a relației dintre doi indivizi) și compunerea astrologică, adică studierea relației dintre două persoane care s-au legat prin taina căsătoriei. Din nefericire, mulți indivizi manifestă cunoștințe astrologice atât de superficiale încât adesea trag concluzii eronate în domeniul relațiilor, al "înțelegerii" dintre oameni. Ei se bazează pe analiza poziției Soarelui în cele două astrograme. Adesea auzim "Eu sunt Taur. Nu mă pot înțelege cu tine deoarece tu ești Leu iar Soarele tău este în cuadratură cu Soarele meu!". Astfel de declarații arată o neînțelegere fundamentală a unor principii și o supersimplificare a astrologiei relaționale. Luarea în considerație a psihologiei generale și a nivelului de conștiință a celor doi indivizi aflați în relație este obligatorie. Chiar și cu multe interaspecte și interpoziții favorabile, o relație poate să nu reprezinte nici pe departe idealul, în timp ce câteva interpozitii și interaspecte favorabile uneori definesc o relație cu totul și cu totul deosebită. 

Acum, că ați studiat potențialitatea relaței cuplului vostru (Testul de compatibilitate astrologica și Sinastria) cât și devenirea ei prin căsătorie (Astrograma Compusă), vă punem la dispoziție un nou instrument de cunoaștere, de anticipare și prevedere a unor evenimente din existența voastră: Revoluția Solară a Cuplului. Veți putea, prin urmare, cunoaște care va fi tenta generală a anului care începe pentru cuplul vostru și care vor fi, în mare, principalele evenimente (domeniul lor de manifestare) care vă vor marca existența voastră de cuplu în noul an.


Acest studiu astrologic conține:


  • scurtă introducere
  • interpretarea planetelor revoluției solare a cuplului în casele astrogramei compuse
  • interpretarea aspectelor dintre planetele revoluției solare a cuplului
  • interpretarea aspectelor dintre planetele revoluției solare a cuplului si planetele astrogramei voastre compuse

 

Notă

Revoluția Solară a Cuplului de întinde pe 12-14 pagini, uneori mai mult.

 

Datele de care am nevoie pentru realizarea studiului:

  • Data, ora și locul nașterii (ora să fie cât mai precisă cu putință), pentru ambele persoane
  • Locul unde o să vă stabiliți (s-au v-ați stabilit) după căsătorie
  • Locul unde v-ați petrecut sau unde o să vă petreceți momentul Revoluției Solare a Cuplului (presupunând că ați comandat deja astrograma compusă, momentul respectiv este cu maxim 24 de ore înainte sau după ora astrogramei compuse)

 

Prețul unei revoluții solare a cuplului: 0,00 RON

 

Data ultimei actualizări a site-ului WWW.ASTRONIDA.COM