Folosim sistemul de previziuni Vimsotari Dasa.  Ce presupune acest lucru.  După cum stii, existența umană se împarte în perioade, fiecare dintre acestea fiind dominată de către un astru.  Unele perioade (Dasa) sunt mai lungi (20 de ani) altele mai scurte (7 ani).  Aceste perioade, la rândul lor se împart în Bhukti-suri, subperioade care se întind de la câteva luni la câțiva ani.  Acestea, la rândul lor se subîmpart în Vidasa-s care durează de la câteva săptămâni la câteva luni. Eu sunt în măsură să realizez un studiu complet al existenței umane (120 de ani- e treaba ta dacă nu ve-i trăi atât!) și astfel poți aprecia just perioada prin care treci.


Prin 2001 am intrat în legătură cu Das Goravani, sufletul site-ului http://www.goravani.com/. După ce am schimbat niște păreri despre astrologia indiană mi-a făcut cadou programul său, Goravani Jiyotish Versiunea 2.5, care este cel mai bun program de astrologie indiană care există.


Am avut surpriza să constat că din punct de vedere al calculelor procedura mea de calcul pentru Vimsotari Dasa este perfectă.


Studiul se întinde pe 24 de pagini și costa 0,00 RONData ultimei actualizări a site-ului WWW.ASTRONIDA.COM