Astrologia este la fel de veche precum lumea.


Denumirea de astrologie provine de la "astron" - ceea ce se traduce prin astru, și "logos" - ordine, rațiune cosmică, forță mijlocitoare, cuvântare, manifestare. Deci, "astrologie" se traduce prin: cuvântarea astrelor sau forța mijlocitoare a astrelor sau rațiunea cosmică a astrelor sau chiar prin înțelepciunea astrelor.

Mulți oameni studiază un horoscop sau o temă natală cu intenția, adesea nedeclarată, de a afla ce le rezervă viitorul sau de a găsi justificări pentru dificultățile întâmpinate în viață. Ei sunt interesați de probleme de forma "voi câștiga bani? mă voi mărita și voi fi fericită?; de ce copilul meu este rău sau bolnăvicios?; când este momentul să fac o investiție în afacerile mele?; îmi va merge bine sau rău?" și multe de acest tip. Altii exclamă: "ai văzut opoziția cu Saturn, de aia am avut ghinion în dragoste; uite și un Jupiter retrograd prost plasat, de aia am avut probleme cu anturajul și am pierdut bani. De fapt, ei doresc o confirmare a părerilor lor și nu adevărul.

Astrologia poate explica situații și întâmpălari, dar ea poate și vrea mai mult; este vorba de implicarea personală în cursul lor. Atunci când ne avertizează asupra unui eveniment neplăcut sau chiar nefast, nu o face de dragul de a demonstra cât de grozavă este, ci pentru a ne ajuta să găsim soluții, să ne implicăm, să luptăm în deplină cunoștinâă de cauză. Astrologia nu se admiră ci se aplică în viața de zi cu zi. Exact ca un copil care nu înțelege de bunăvoie că nu poate pune mâna pe fierul de călcat încins; în schimb, el va înțelege de nevoie. Fie părinții intervin vehement prin cuvinte sau gesturi, mai ales ale mâinilor, fie se arde. În acest mod el este obligat să învețe, chiar dacă nu dorește.

Un copil se naște în ziua și la ora la care razele celeste sunt în armonie matematică cu karma sa individuală. Horoscopul său este un portret, provocându-l și relevând trecutul său inalterabil și rezultatele sale viitoare probabile. Reîncarnarea este o concepție filosofică pe care o trăim, dar care este mai greu de dovedit. Nici nu voi încerca acest lucru... Studiind astrogramele făcute de mine vei ajunge poate la concluzia că reîncarnarea există așa cum exită răsăritul de Soare, zilnic, mereu și mereu... Ea este o realitate pe care o simțim intuitiv și nu o credință.  "Cine sunt eu?" Răspunsul nu este "profesor", sau "sudor" sau "arhitect" sau ... pentru că nu te-ai întrebat ce profesie ai, chiar dacă tu te identifici cu profesia că ajungi să zici "Eu sunt director" fără a te gîndi nici o clipă că de fapt tu ești cu totul altceva, sau altcineva.

Ceea ce ești acum sau cine ești acum este rezultatul karmei acumulate în sute de existențe anterioare când, rând pe rând, ai fost, fochist, profesor, ucigaș în serie, chimist, preot, prostituată... Poți avea o părere vizuală despre cine ești acum uitându-te în oglindă, singur, în baie, cu ușa încuiată, acolo unde poți fi tu însuți, unde lepezi masca ta zilnică de profesor, polițist ș.a.m.d., unde, singur cu tine însuți, poți să nu-ți mai sugi burta, să nu mai ai figura amabilă obișnuită, unde poți fi așa cum ești de fapt...


Astrologia este bazată pe ciclul naturii. În fiecare an natura renaște în primăvară, pentru a muri în toamnă. Astrologia relevă același mecanism și pentru om. Omul petrece câteva zeci de ani pe pământ, apoi moare și petrece un timp în lumea astrală (de dincolo) pentru a renaște mai apoi pe Pamânt, unde traiește noi experiențe. Este simplu și aceasta se petrece de câteva milioane de ani.

Fiecare individ are astăzi (după unii astrologi) circa două sute de existențe în urmă, care constituie karma sa cumulată (în care intră o parte negativă dar și o parte pozitivă). Karma reprezintă ansamblul tuturor actelor, al tuturor emoțiilor și sentimentelor, al tuturor vorbelor și gândurilor pe care un individ le-a acumulat în viețile sale precedente.


Există două tipuri de karma: 

- karma veche (de rezervă), acumulată în existențele anterioare;

- karma nouă (de circumstanță) ce se creează în această viață.


Revenind la perioada pe care sufletul o petrece în lumea astrală, pot spune că durata vieții astrale a sufletului diferă de la caz la caz.  Un om care părăsește planul fizic la o vârstă înaintată nu mai este atât de avid de viață ca un tânăr mort în accident de circulație în timp ce mergea la propria nuntă!  De aceea primul va reveni după o perioadă mai lungă de timp în planul fizic față de primul.


Cum se face revenirea în planul fizic? Prin fenomenul de rezonanță.  Karma acumulată în existențele precedente determină atragerea sufletului respectiv ca bebeluș într-un cuplu care îi poate oferi în existența care va începe continuarea existențelor anterioare potrivit și determinat de acumularea sa karmică.  Dacă încerci să deschizi ochii și să privești în jur puțin vei vedea că sunt oameni născuți în familii "bune" care nu au nici un fel de griji, dar și ologi, orbi din naștere, oameni mereu bolnavi sau care se sting la o vârstă fragedă din diferite motive!  De ce?  Caută să îți explici acest lucru sau mai simplu, tu de ce ești așa cum ești...?


Revenind la momentul nașterii trebuie să știi că acest lucru nu este întâmplător!  Te naști atunci când trebuie să te naști, nici un minut mai devreme sau mai târziu.  Dacă vrei să-mi spui că nu este așa, că tu, de exemplu, ar fi trebuit să te naști la sfârșitul lunii mai dar, din cauza unui accident al mamei tale, ai venit pe lume prematur în luna aprilie, eu îți voi spune să te gândești oare de ce s-au întâplat lucrurile așa? Nu cumva momentul când te-ai năcut era momentul când, cu adevărat trebuia să te naști dar, din diferite cauze concepția ta nu s-a putut realiza la momentul potrivit iar Dumnezeu a făcut în așa fel ca totuși să te naști exact atunci când trebuie.  Ia gândește-te!


Ce se întâmplă la naștere?  Simplu: când "ți-a venit sorocul" apari în această lume ca bebeluș și exact la momentul hotărât de soartă (karma ta individuală) scoți primul țipăt din existența ta, aerul îți inundă plămânii și îți începi existența...


Dacă nu ai fi atât de mic și dacă memoria ta nu ar fi ștearsă complet prin această experiență a nașterii, repetată de cine știe câte ori, ai privi cerul și ai vedea repartiția astrelor pe bolta cerească și ai putea exclama, privind ceasul: "Am Soarele în Rac, Marte în Scorpion, o Doamne, de când aștept să am Martele în Scorpion și... vai, nu se poate, Jupiter în casa a 2-a și pe deasupra și bine aspectat.  Vai de când aștept acest lucru. Mulțumesc Doamne pentru grația ta..."


Dar, dacă te uiți în oglindă vezi că ai 38 de ani, ai aflat de astrologie de la o prietenă, ai divorțat de 2 ori, ai căutat cu Google "Goguleeee", cum zicem noi, punând ca criteriu de căutare astrogramă+gratis și a apărut pagina www.astronida.com, iar acum nu știi ce studii astrologice să comanzi, înseamnă că viața ta a urmat un curs asupra căruia nu ai avut nici un fel de control, iar viața ta a fost determinată de conjuncturile astrale până în cele mai mici amănunte.


Din fericire eu sunt aici ca să te îndrum în această căutare de sine...


În momentul karmic al nașterii tale astrele pe bolta cerească au o configurație unică.  Nu există astrograme identice cum nu există oameni identici. Chiar dacă două persoane s-au născut în același moment, în același loc (în saloane alăturate la aceeași maternitate), existențele lor sunt mult sau complet diferite.  Acest lucru se datorește interacțiunilor karmice din noua lor existență.  De exemplu, după naștere, primul copil este dus de părinți în Spania, unde lucrează ei, urmează școala acolo și moare într-un accident de circulație iar al doilea se stabilește după 5 ani de la naștere la Cluj, studiază istoria și ajunge director la muzeul "Astra" din Sibiu... Și totuși s-au născut, putem spune în același moment, în același loc...  Pentru a înțelege de ce se petrec astfel de lucruri trebuie să-ți îndrepți atenția către astrologia previzională, tranzite, revoluții solare și lunare, către astrologia karmică.


Să revenim totuși la astrograma natală.  Ai o anumită vârstă, un anumit statut social și ești dezorientat, nu știi ce ai de făcut.  Astrograma natală ne poartă înapoi în timp și ne arată exact care era configurația astrelor pe bolta cerească atunci când te-ai născut.  Interpretând aceste informații eu îți vorbesc în paginile studiului numit astrograma natală despre tine și anume aspectele legate de "Eu", despre bani (cei care îi produci tu), despre prieteni, colegi de serviciu, studii elementare și medii, călătorii de scurtă durată și distanță, despre familie, despre jocuri, distracții, copii, despre serviciul tău (de unde-ți primești salariul), despre sănătate, despre partenrul tău de viață, asociați etc, despre moșteniri, procese, despre călătorii în străinătate și studii superioare, despre carieră profesională, despre atracția ta față de anumite grupuri, despre vicii și despre atitudinea ta față de planul spiritual, legătura cu Dumnezeu.Astrograma natală este un portret al tău.  Așa ești tu!  Dacă ai o anumită vârstă și te regăsești complet în paginile acestui studiu astrologic înseamnă că ai urmat întru totul destinul tău și că nu ai făcut nimic pentru evoluția ta.  Dacă anumite aspecte rele nu se mai regăsesc înseamnă că ai evoluat, dacă anumite aspecte bune nu se mai regăsesc, înseamnă că ai involuat.


Și totuși care este rostul acestui studiu?  Rostul studierii astrogramei natale este acela de a TE cunoaște și de a ști ce cale ai de urmat în continuare pentru a evolua pe toate planurile existenței tale actuale.


Ce contine produsul Astrograma natala:

  • Notiuni introductive
  • Generalitati despre zodia în care te-ai născut
  • Interpretarea planetelor în zodii
  • Interpretarea planetelor în case
  • Interpretarea cuspidelor caselor în zodii
  • Interpretarea guvernatorilor caselor în case
  • Epilog

Datele de care am nevoie pentru realizarea astrogramei:


  • Data și ora nașterii (ora cât mai precis cu putință)
  • Locul nasterii.  Dacă localitatea este mai mică indică o localitate apropiată, direcția și distanța de la aceasta la locul nașterii tale.

 

Prețul astrogramei natale: 0,00 RON

 

 

 

Data ultimei actualizări a site-ului WWW.ASTRONIDA.COM