Î: Am auzit că interpretările realizate de tine sunt deosebite. Doresc să știu dacă perioada 01-15 ale lunii viitoare este bună pentru o investiție imobiliară de amploare. Am donat 70RON în contul specificat de tine și doresc un răspuns urgent, în maxim 3 zile.

R: În capitolul "Cât costă" am fost, sper, suficient de explicit cu privire la donații!  Mă bucur că ai susținut astrologia prin donația ta importantă, dar timpul meu nu îți aparține!  La momentul potrivit vei afla tot ceea ce te interesează, dar lasă pe Altcineva să decidă!  Te asigur că vei afla tot ceea ce trebuie să afli la momentul potrivit!

Î: Din anumite motive nu pot să dezvălui numele meu și al iubitei mele.  Inițialele sunt suficiente?

R: Numele și prenumele sunt analizate în anumite studii, așa că sunt importante.  Ele te identifică pe tine și pe iubita ta, iar data, ora și locul nașterii localizează în spațiu și timp cele două manifestări existențiale care sunteți voi.  Datele sunt confidențiale, nu sunt stocate pe nici un server și nu pot fi furate. Dacă nu mi le spui (numele) anumite studii pot fi eronate iar consecințele le suportați voi.  Decide deci!

Î: A trecut o săptămână de când ți-am dat datele.  Cât mai durează?  Ți-am spus că mă grăbesc!

R: Studiul solicitat de tine conține informații care, dacă trebuie să le afli le vei afla exact atunci când este momentul.  Ai răbdare!


O glumă pe această temă: Dumezeu este întrebat: "Doamne, ce înseamnă pentru tine o mie de miliarde de lei?"  Dumnezeu a răspunde: "1 ban!"  Omul continuă: "Doamne, ce însemană pentru tine o mie de miliarde de ani?"  Dumnezeu îi răspunde: "O secundă!"  Omul continuă cu întrebările:  "Doamne, poți să-mi dai o mie de miliarde de lei?"  Dumnezeu răspunde; "Da!  Așteaptă te rog o secundă!"

Î: Peste o lună intenționez să fac o călătorie la Milano, unde este posibil să mă angajez.  Mă poți ajuta?

R: Pentru a ști dacă e bine sau nu să faci călătoria am nevoie să știu, pe lângă numele tău, data, ora și locul nașterii tale și momentul și locul de unde vei pleca în călătorie, pentru a vedea ce tranzite ai. De asemenea, ar fi bine să știu locul și momentul revoluției tale solare pentru a te sfătui cu privire la angajare.  Și ar fi bine să-mi spui și domeniul în care dorești să te angajezi!

Î: OK.  Vreau să comand o astrogramă.  Unde trimit datele?

R: Pentru a comanda o astrogramă trimite un email cu datele necesare la adresa comenzi@astronida.com.  Este indicat, pe scurt, să-mi spui ce anume te-a determinat să comanzi astrograma și ce anume dorești să descoperi studiind această astrogramă pe care ai comandat-o.

Î: Vreau să donez o sumă de bani (RON)ca muțumire pentru efortul pe care-l faci pentru răspândirea astrologiei.  Ce trebuie să fac?

R: Pentru a dona o sumă de bani (RON) este necesar să depuneți suma repectivă în contul:

RO41BTRL03301201J49119XX

deschis la sucursala Sibiu a băncii Banca Transilvania

titular cont

BÎRCĂ DACIAN-MIHAI

Î: Vreau să donez o sumă de bani (EURO) ca muțumire pentru efortul pe care-l faci pentru răspândirea astrologiei.  Doresc ca efortul meu de a dona bani să fie mic, rapid, sigur iar suma pe care o donez să fie la alegerea mea. Ce trebuie să fac?

R: Pentru a dona EURO este simplu: apasa butonul DONATE de mai jos și vei putea accesa un sistem securizat penru donații online de la PayPal:

Î: Vreau să te întreb care este algoritmul după care realizezi studiile astrologice și le expediezi deoarece eu și prietena mea am comandat fiecare câte o astrogramă natală în aceeași zi, eu am primit-o după 9 zile iar prietena mea după aproape 3 săptămâni?

R: Referitor la algoritmul de realizare și expediere prin email a studiilor astrologice trebuie să îți spun că nu le realizez în ordinea sosirii comenzilor, nici în ordine inversă, nici în ordine alfabetică, nici cu prioritate pentru femei sau pentru bărbați, nici prioritar pentru vârstnici sau pentru tineri, nici după primirea donațiilor sau a promisiunii de efectuare a acesteia în cel mai scurt timp (donațiile nu influențează cu nimic termenul de livrare!!!), nici după un alt criteriu, ca să zic așa, PALPABIL...  Realizarea astrogramelor este legată de alte aspecte, care țin de alt plan și care mă ajută atât pe mine cât și pe cei care le primesc în evoluție.

Î: Vreau să te întreb dacă studiile astrologice vor rămâne gratuite sau dacă, după ce-ți faci un "nume", sub pretextul numărului mare de comenzi, vei găsi un motiv bun pentru a le realiza, ca toți ceilalți, pe bani!

R: Studiile astrologice sunt și vor rămâne gratuite.  Donațiile, însă, mă pot ajuta să acord mai mult timp astrologiei, întrucât în prezent sunt nevoit să merg la serviciu pentru a putea plăti costurile existenței ASTRONIDA.COM pe INTERNET.  Dacă, ca urmare a donaților persoanelor pe care la ajut constant prin studii astrologice, nu va mai fie nevoie să merg la serviciu, acest lucru se va reflecta direct în timpul de așteptare până la primirea studiilor astrologice dorite.
Data ultimei actualizări a site-ului WWW.ASTRONIDA.COM