Mi-am propus să realizez următoarele:

  1. Să permit accesul cât mai multor persoane la un domeniu aproape necunoscut: ASTROLOGIA.  De ce este necunoscut?  Pentru că odinioară nu se permitea să se discute despre acest subiect, iar acum INTERNET-ul abundă de horoscoape care, cel mai adesea, nu fac decât să zăpăcească aspirantul la cunoaştere şi mai mult, horoscoape care se potrivesc mai multor persoane şi care au ca rezultat (aş putea spune chiar intenţionat) îndepărtarea publicului de acest domeniu.  În spatele acestei pagini web nu se afla un „robot informatic” care calculează rapid poziţia astrelor funcţie de datele pe care le furnizezi tu, selectează funcţie de aceste calcule anumite texte şi ţi le oferă spre citire, ci un grup de oameni iubitori ai acestei ştiinte milenare, care vor interpreta datele furnizate de tine, folosind pentru aceasta programul de astrologie „KALI”, realizat de mine, ale carui texte au la baza cunoştinţele acumulate în ani de practică astrologica, şi nu numai…
  2. Să te ajut să-ţi găseşti un partener compatibil, alături de care viaţa ta să nu devină o povară la un moment dat.
  3. Să te fac să realizezi ce nu merge în relaţia ta actuală (de iubire, cu colegii de serviciu, cu colegii de clasă, etc.)
  4. Să realizezi că este momentul sau nu este momentul să acţionezi într-un anumit mod sau să faci o călătorire, să-ţi schimbi statutul civil sau să faci o investiţie.
  5. Să găseşti răspunsul la întrebarea „Cine sunt eu”.
  6. Să ajungi să-ţi elevezi nivelul de vibraţie şi să rezonezi cu anumte aspecte subtile benefice evoluţiei tale spirituale.
  7. Să depăşeşti condiţia ta actuală şi să evoluezi spiritual pe calea pe care tu doreşti să o urmezi.

Misiunea mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *