COST 0,00 RON ORICE STUDIU + LIVRARE PE INTERNET ÎN FORMAT .PDF GRATUIT

Stimate client,

Am realizat acum câţiva ani că nubanii sunt ceea ce mă motivează să practic această ştiinţă tradiţională, careeste astrologia, ci altceva.  Am început lucrul la realizarea programuluiinformatic care stă la baza activităţii mele în data de 26.02.1999 la ora 21.00, un moment deosebit al existenţei mele actuale.

Frecvent realizez astrograme pentru diverse fiinţe umane care, fie au discutat cu persoane cărora le-am făcutdiferite studii astrologice, fie au intrat în contact cu mine prin intermediul altor blog-uri sau site-uri gratuite publicate în anumite zone ale INTERNETULUI.

Legătura psihică de specială care se creează între astrolog şi aspirantul la (auto) cunoaştere este mult mai importantă decât folosul material.  Dacă eu simt că este momentul ca să afli ceea ce te intereaseză şi dacă simt că şi pentru mine a venit momentul să-ţi comunic anumite lucruri, atunci astrograma se va materializa urgent…

Din momentul precis când mi-ai solicitat studiul astrologic eu aflu răspunsul la întrebarea care te frământă.

Având în vedere că am fost întrebat de mulţi cum reuşesc să plătesc costurile serverului şi cum se amortizează costurile legate de crearea şi întreţinerea programului de astrologie”KALI”, care este integral opera mea, mă simt obligat să va răspund: din pensia pe care o primesc după 43 de ani 3 luni și 2 zile de muncă…

De aceea, dacă doriţi să donaţi o sumă de bani pentru amortizarea acestor cheltuieli sunteţi bineveniţi! 

Dacăsunteţi mulţumit de studiul pe care l-aţi primit, vă rog să donaţi, dacă puteți,  o sumă debani care consideraţi că răsplăteşte munca depusă de mine:

Contul care îţi stă la dispoziţie este:

RO41BTRL03301201J49119XX

deschis la sucursala din Sibiu a băncii BT (Banca Transilvania)

titular cont

BÎRCĂ DACIAN-MIHAI

cu menţiunea în formularul de transfer bancar „DONAŢIE PENTRU SUSŢINEREA MATERIALĂ A UNUI ASTROLOGSIBIAN”

Beneficiile donaţiei:

  1. Având în vedere că eventuala donaţie se realizează (dacă se realizează) după trimiterea astrogramei, îmi lasă libertatea deplină de alegere a momentului când astrograma va fi făcută şi expediată.

2. Nu mă obligă la nimic pe mine cuprivire la realizarea astrogramei, astfel încât sunteţi asiguraţi că ve-ţi aflainformaţiile necesare exact atunci când trebuie să le aflaţi şi, bineînţeles,dacă trebuie să le aflaţi (asta în cazul în care donația se realizează anticipat)!

3. Donând această sumă de bani care consideraţi că răsplăteşte munca depusă de mine vă puteţi bucura de sentimentul că ajutaţi dezvoltarea astrologiei româneşti.

4. Cu banii donaţi ştiţi bine că nici eu nu mă îmbogăţesc, nici voi nu sărăciţi…

5. Dacă aveţi un cont PayPal efortul de a dona o sumă de bani (EURO) cât de mică vă ia doar 20-30 de secunde din timpul dumneavoastră preţios…

Presimt o întrebare: „Eu vreau să-mi faceţi astrograma natală urgent şi, ca să fiu sigur, vă plătesc anticipat suma de … RON în contul specificat!”

Răspunsul meu: astrogramele, atât realizarea lor cât şi expedierea prin e-amail sunt gratuite.  Nu aveţi nimic de plătit. Doresc să dorm noaptea liniştit, ştiind că am făcut şi fac în permanenţă tot ceea ce trebuie să fac şi că nu datorez nimănui nimic.  Dacă doriţi să donaţi o sumă de bani anticipat pentru susţinerea astrologiei şi pentru a mă ajuta să suport mai uşor costurile sunteţi liber să o faceţi, dar vă rog să înţelegeţi că este necesar, uneori, să aşteptaţi şi întrebări de genul „Când e gata?” nu sunt necesare.  ASTRONIDA nu uita!  Aveţi vă rog încredere că există o forţă care guvernează totul pe pământ şi în întregul macrocosmos şi dacă aţi ajuns acasa la ASTRONIDA nu este întâplător.  Răbdare şi să auzim de bine!

Politica de preţuri a studiilor astrologice livrate prin INTERNET.
Etichetat pe:        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *