Astrologia este la fel de veche precum lumea.

 

Denumirea de astrologie provine de la „astron” – ceea ce se traduce prin astru, şi „logos” – ordine, raţiune cosmică, forţă mijlocitoare, cuvântare, manifestare. Deci, „astrologie” se traduce prin: cuvântarea astrelor sau forţa mijlocitoare a astrelor sau raţiunea cosmică a astrelor sau chiar prin înţelepciunea astrelor.

 

Mulţi oameni studiază un horoscop sau o temă natală cu intenţia, adesea nedeclarată, de a afla ce le rezervă viitorul sau de a găsi justificări pentru dificultăţile întâmpinate în viaţă. Ei sunt interesaţi de probleme de forma „voi câştiga bani? mă voi mărita şi voi fi fericită?; de ce copilul meu este rău sau bolnăvicios?; când este momentul să fac o investiţie în afacerile mele?; îmi va merge bine sau rău?” şi multe de acest tip. Altii exclamă: „ai văzut opoziţia cu Saturn, de aia am avut ghinion în dragoste; uite şi un Jupiter retrograd prost plasat, de aia am avut probleme cu anturajul şi am pierdut bani. De fapt, ei doresc o confirmare a părerilor lor şi nu adevărul.

Astrologia poate explica situaţii şi întâmpălari, dar ea poate şi vrea mai mult; este vorba de implicarea personală în cursul lor. Atunci când ne avertizează asupra unui eveniment neplăcut sau chiar nefast, nu o face de dragul de a demonstra cât de grozavă este, ci pentru a ne ajuta să găsim soluţii, să ne implicăm, să luptăm în deplină cunoştinâă de cauză. Astrologia nu se admiră ci se aplică în viaţa de zi cu zi. Exact ca un copil care nu înţelege de bunăvoie că nu poate pune mâna pe fierul de călcat încins; în schimb, el va înţelege de nevoie. Fie părinţii intervin vehement prin cuvinte sau gesturi, mai ales ale mâinilor, fie se arde. În acest mod el este obligat să înveţe, chiar dacă nu doreşte.

Un copil se naşte în ziua şi la ora la care razele celeste sunt în armonie matematică cu karma sa individuală. Horoscopul său este un portret, provocându-l şi relevând trecutul său inalterabil şi rezultatele sale viitoare probabile. Reîncarnarea este o concepţie filosofică pe care o trăim, dar care este mai greu de dovedit. Nici nu voi încerca acest lucru… Studiind astrogramele făcute de mine vei ajunge poate la concluzia că reîncarnarea există aşa cum exită răsăritul de Soare, zilnic, mereu şi mereu… Ea este o realitate pe care o simţim intuitiv şi nu o credinţă.  „Cine sunt eu?” Răspunsul nu este „profesor”, sau „sudor” sau „arhitect” sau … pentru că nu te-ai întrebat ce profesie ai, chiar dacă tu te identifici cu profesia că ajungi să zici „Eu sunt director” fără a te gîndi nici o clipă că de fapt tu eşti cu totul altceva, sau altcineva.

Ceea ce eşti acum sau cine eşti acum este rezultatul karmei acumulate în sute de existenţe anterioare când, rând pe rând, ai fost, fochist, profesor, ucigaş în serie, chimist, preot, prostituată… Poţi avea o părere vizuală despre cine eşti acum uitându-te în oglindă, singur, în baie, cu uşa încuiată, acolo unde poţi fi tu însuţi, unde lepezi masca ta zilnică de profesor, poliţist ş.a.m.d., unde, singur cu tine însuţi, poţi să nu-ţi mai sugi burta, să nu mai ai figura amabilă obişnuită, unde poţi fi aşa cum eşti de fapt…

 

Astrologia este bazată pe ciclul naturii. În fiecare an natura renaşte în primăvară, pentru a muri în toamnă. Astrologia relevă acelaşi mecanism şi pentru om. Omul petrece câteva zeci de ani pe pământ, apoi moare şi petrece un timp în lumea astrală (de dincolo) pentru a renaşte mai apoi pe Pamânt, unde traieşte noi experienţe. Este simplu şi aceasta se petrece de câteva milioane de ani.

Fiecare individ are astăzi (după unii astrologi) circa două sute de existenţe în urmă, care constituie karma sa cumulată (în care intră o parte negativă dar şi o parte pozitivă). Karma reprezintă ansamblul tuturor actelor, al tuturor emoţiilor şi sentimentelor, al tuturor vorbelor şi gândurilor pe care un individ le-a acumulat în vieţile sale precedente.

 

Există două tipuri de karma:

– karma veche (de rezervă), acumulată în existenţele anterioare;

– karma nouă (de circumstanţă) ce se creează în această viaţă.

 

Revenind la perioada pe care sufletul o petrece în lumea astrală, pot spune că durata vieţii astrale a sufletului diferă de la caz la caz.  Un om care părăseşte planul fizic la o vârstă înaintată nu mai este atât de avid de viaţă ca un tânăr mort în accident de circulaţie în timp ce mergea la propria nuntă!  De aceea primul va reveni după o perioadă mai lungă de timp în planul fizic faţă de primul.

 

Cum se face revenirea în planul fizic? Prin fenomenul de rezonanţă.  Karma acumulată în existenţele precedente determină atragerea sufletului respectiv ca bebeluş într-un cuplu care îi poate oferi în existenţa care va începe continuarea existenţelor anterioare potrivit şi determinat de acumularea sa karmică.  Dacă încerci să deschizi ochii şi să priveşti în jur puţin vei vedea că sunt oameni născuţi în familii „bune” care nu au nici un fel de griji, dar şi ologi, orbi din naştere, oameni mereu bolnavi sau care se sting la o vârstă fragedă din diferite motive!  De ce?  Caută să îţi explici acest lucru sau mai simplu, tu de ce eşti aşa cum eşti…?

 

Revenind la momentul naşterii trebuie să ştii că acest lucru nu este întâmplător!  Te naşti atunci când trebuie să te naşti, nici un minut mai devreme sau mai târziu.  Dacă vrei să-mi spui că nu este aşa, că tu, de exemplu, ar fi trebuit să te naşti la sfârşitul lunii mai dar, din cauza unui accident al mamei tale, ai venit pe lume prematur în luna aprilie, eu îţi voi spune să te gândeşti oare de ce s-au întâplat lucrurile aşa? Nu cumva momentul când te-ai năcut era momentul când, cu adevărat trebuia să te naşti dar, din diferite cauze concepţia ta nu s-a putut realiza la momentul potrivit iar Dumnezeu a făcut în aşa fel ca totuşi să te naşti exact atunci când trebuie.  Ia gândeşte-te!

 

Ce se întâmplă la naştere?  Simplu: când „ţi-a venit sorocul” apari în această lume ca bebeluş şi exact la momentul hotărât de soartă (karma ta individuală) scoţi primul ţipăt din existenţa ta, aerul îţi inundă plămânii şi îţi începi existenţa…

 

Dacă nu ai fi atât de mic şi dacă memoria ta nu ar fi ştearsă complet prin această experienţă a naşterii, repetată de cine ştie câte ori, ai privi cerul şi ai vedea repartiţia astrelor pe bolta cerească şi ai putea exclama, privind ceasul: „Am Soarele în Rac, Marte în Scorpion, o Doamne, de când aştept să am Martele în Scorpion şi… vai, nu se poate, Jupiter în casa a 2-a şi pe deasupra şi bine aspectat.  Vai de când aştept acest lucru. Mulţumesc Doamne pentru graţia ta…”

 

Dar, dacă te uiţi în oglindă vezi că ai 38 de ani, ai aflat de astrologie de la o prietenă, ai divorţat de 2 ori, ai căutat cu Google „Goguleeee”, cum zicem noi, punând ca criteriu de căutare astrogramă+gratis şi a apărut pagina www.astronida.com, iar acum nu ştii ce studii astrologice să comanzi, înseamnă că viaţa ta a urmat un curs asupra căruia nu ai avut nici un fel de control, iar viaţa ta a fost determinată de conjuncturile astrale până în cele mai mici amănunte.

 

Din fericire eu sunt aici ca să te îndrum în această căutare de sine…

 

În momentul karmic al naşterii tale astrele pe bolta cerească au o configuraţie unică.  Nu există astrograme identice cum nu există oameni identici. Chiar dacă două persoane s-au născut în acelaşi moment, în acelaşi loc (în saloane alăturate la aceeaşi maternitate), existenţele lor sunt mult sau complet diferite.  Acest lucru se datoreşte interacţiunilor karmice din noua lor existenţă.  De exemplu, după naştere, primul copil este dus de părinţi în Spania, unde lucrează ei, urmează şcoala acolo şi moare într-un accident de circulaţie iar al doilea se stabileşte după 5 ani de la naştere la Cluj, studiază istoria şi ajunge director la muzeul „Astra” din Sibiu… Şi totuşi s-au născut, putem spune în acelaşi moment, în acelaşi loc…  Pentru a înţelege de ce se petrec astfel de lucruri trebuie să-ţi îndrepţi atenţia către astrologia previzională, tranzite, revoluţii solare şi lunare, către astrologia karmică.

 

Să revenim totuşi la astrograma natală.  Ai o anumită vârstă, un anumit statut social şi eşti dezorientat, nu ştii ce ai de făcut.  Astrograma natală ne poartă înapoi în timp şi ne arată exact care era configuraţia astrelor pe bolta cerească atunci când te-ai născut.  Interpretând aceste informaţii eu îţi vorbesc în paginile studiului numit astrograma natală despre tine şi anume aspectele legate de „Eu”, despre bani (cei care îi produci tu), despre prieteni, colegi de serviciu, studii elementare şi medii, călătorii de scurtă durată şi distanţă, despre familie, despre jocuri, distracţii, copii, despre serviciul tău (de unde-ţi primeşti salariul), despre sănătate, despre partenrul tău de viaţă, asociaţi etc, despre moşteniri, procese, despre călătorii în străinătate şi studii superioare, despre carieră profesională, despre atracţia ta faţă de anumite grupuri, despre vicii şi despre atitudinea ta faţă de planul spiritual, legătura cu Dumnezeu.

 

 

Astrograma natală este un portret al tău.  Aşa eşti tu!  Dacă ai o anumită vârstă şi te regăseşti complet în paginile acestui studiu astrologic înseamnă că ai urmat întru totul destinul tău şi că nu ai făcut nimic pentru evoluţia ta.  Dacă anumite aspecte rele nu se mai regăsesc înseamnă că ai evoluat, dacă anumite aspecte bune nu se mai regăsesc, înseamnă că ai involuat.

 

Şi totuşi care este rostul acestui studiu?  Rostul studierii astrogramei natale este acela de a TE cunoaşte şi de a şti ce cale ai de urmat în continuare pentru a evolua pe toate planurile existenţei tale actuale.

 

Ce contine produsul Astrograma natala:

  • Notiuni introductive
  • Generalitati despre zodia în care te-ai născut
  • Interpretarea planetelor în zodii
  • Interpretarea planetelor în case
  • Interpretarea cuspidelor caselor în zodii
  • Interpretarea guvernatorilor caselor în case
  • Epilog

 

Datele de care am nevoie pentru realizarea astrogramei:

 

  • Data şi ora naşterii (ora cât mai precis cu putinţă)
  • Locul nasterii.  Dacă localitatea este mai mică indică o localitate apropiată, direcţia şi distanţa de la aceasta la locul naşterii tale.

 

Preţul astrogramei natale: 0,00 RON