Ciclul lunar, în jurul zodiacului, durează aproximativ 28 de zile.  Cam la 28 de zile, Luna revine în aceeași poziție ca în astrograma compusă, demarând astfel un nou ciclu al vieţii voastre de cuplu. Sufletul vostru trece într-o nouă etapă a existenţei sale. Trasarea hărţii lunare (intitulată Revoluţia Lunară a Cuplului) în acest moment este extrem de utilă în aprecierea evenimentelor pentru următorul interval de 28 de zile. Pentru a face previziuni pentru următoarea lună, se suprapune Revoluţia Lunară a Cuplului peste Astrograma voastră Compusă, interpretându-se relaţiile existente între planetele celor două astrograme şi poziţiile în casele lunare ale planetelor Revoluţiei Lunare a Cuplului precum şi aspectele existente între planetele Revoluţiei Lunare a Cuplului pe de o parte şi, pe de alta parte, cele ale Astrogramei voastre Compuse.

Aşa cum este evidenţiată de extremele confuzii şi de agitaţia lumii în care trăim, problemele relaţionale constituie cea mai răspândită cauză a mizeriei şi deprecierii condiţiei umane. Fie că ele se manifestă la scară internaţională, ca neînţelegeri între puterile naţionale, politice sau economice sau că ele afectează direct relaţia a doi indivizi, importanţa lor trebuie recunoscută şi mai ales înţeleasă.

Într-un efort de a ameliora şi de a anticipa astfel de diferenţe şi de potenţiale dificultăţi, am realizat acest complex studiu astrologic în care se îmbină compararea astrologică (analiza astrologică a relaţiei dintre doi indivizi) şi compunerea astrologică, adică studierea relaţiei dintre două persoane care s-au legat prin taina căsătoriei. Din nefericire, mulţi indivizi manifestă cunoştinţe astrologice atât de superficiale încât adesea trag concluzii eronate în domeniul relaţiilor, al „înţelegerii” dintre oameni. Ei se bazează pe analiza poziţiei Soarelui în cele doua astrograme. Adesea auzim „Eu sunt Taur. Nu mă pot înţelege cu tine deoarece tu eşti Leu iar Soarele tău este în cuadratură cu Soarele meu!”. Astfel de declaraţii arată o neînţelegere fundamentală a unor principii şi o supersimplificare a astrologiei relaţionale. Luarea în consideratie a psihologiei generale şi a nivelului de conştiinţă a celor doi indivizi aflaţi în relaţie este obligatorie. Chiar şi cu multe interaspecte şi interpoziţii favorabile, o relaţie poate să nu reprezinte nici pe departe idealul, în timp ce câteva interpoziţii şi interaspecte favorabile uneori definesc o relaţie cu totul şi cu totul deosebită.

Acum, că aţi studiat potenţialitatea relaţei cuplului vostru (Testul de compatibilitate astrologică şi Sinastria) cât şi devenirea ei prin căsătorie (Astrograma Compusă), vă punem la dispoziţie un nou instrument de cunoaştere, de anticipare şi prevedere a unor evenimente din existenţa voastră: Revoluţia Lunară a Cuplului. Veţi putea, prin urmare, cunoaşte care va fi tenta generală a lunii care începe pentru cuplul vostru şi care vor fi, în mare, principalele evenimente (domeniul lor de manifestare) care vă vor marca existenţa în intervalul de previziune.

Acest studiu astrologic conţine:

  • scurtă introducere
  • interpretarea planetelor revoluţiei lunare a cuplului în casele revoluţiei lunare
  • interpretarea aspectelor dintre planetele revoluţiei lunare a cuplului
  • interpretarea aspectelor dintre planetele revoluţiei lunare a cuplului şi planetele astrogramei voastre compuse

 

Notă

Revoluţia Lunară a Cuplului se întinde pe 12-14 pagini, uneori mai mult.

 

Datele de care am nevoie pentru realizarea studiului:

  • Data, ora şi locul naşterii (ora să fie cât mai precisă cu putinţă), pentru ambele persoane
  • Locul unde o să vă stabiliţi (sau v-aţi stabilit) după căsătorie
  • Locul unde v-aţi petrecut sau unde o să petreceţi momentul Revoluţiei Lunare a Cuplului (presupunând că a-ţi comandat deja astrograma compusă, momentul respectiv este cu maxim 24 de ore înainte sau după ora astrogramei compuse, adăugată la un multiplu de 28 de zile socotite de la data şi ora astrogramei compuse)

 

Pret: 0,00 RON