Ciclul solar, în jurul zodiacului, dureaza un an. În fiecare an, aproximativ la aceeaşi data (cu 24 de ore maxim înainte sau după momentul naşterii), Soarele revine în aceeaşi pozitie ca la naştere (aceeaşi coordonată de longitudine), demarând astfel un nou ciclu. Fiinţa pare că se naşte din nou. Trasarea hartii anuale în acest moment este extrem de utilă în aprecierea evenimentelor pentru anul ce tocmai începe. Pentru a face previziuni pentru anul care urmează, se suprapune Astrograma anuală (a Revoluţiei Solare) peste cea natală.

 

Una din cele mai importante contribuţii aduse de astrologie este compararea astrologică, analiza astrologică a relaţiei existente între evenimentele prezise de astrograma momentului naşterii unui individ şi a momentului când Soarele, în mişcarea sa pe bolta cerească, ajunge exact în poziţia care a avut-o la naştere. Din nefericire, mulţi indivizi manifestă cunoştinţe astrologice atât de superficiale, încât adesea trag concluzii eronate, cum ar fi faptul că astrele ne influenţează pe toţi la fel în permanenţă.

 

În realitate, fiecare din noi recepţionează influenţele astrale prin prisma astrogramei sale natale, care acţionează ca un fel de antenă. Este interesant faptul că o deplasare de 5-600 de Km, în momentul aniversar, este suficientă pentru a schimba radical indicaţiile Revoluţiei Solare (planetele trec dintr-o casă a cerului în alta). Se explică astfel de ce anumite personalităţi, din trecutul mai mult sau mai puţin îndepărtat, călătoreau în anumite momente ale vieţii lor, fără să existe raţiuni importante (pentru ignoranţi) pentru aceasta.

 

În trecut astrologia era la mare cinste la curţile regale, iar astrologii sfătuiau pe potentaţii zilei să efectueze călătorii (le indicau exact unde să meargă) pentru a scăpa de anumite influenţe astrale malefice. De exemplu, o persoană de, să zicem 60 de ani, din Braşov, are Saturnul în Revoluţia Solară în casa a şasea în aspect de cuadratură cu Saturnul natal. Este clar că sănatatea sa va avea de suferit, lucru extrem de important pentru el. Din astrograma medicală rezultă o slăbiciune a inimii pentru individ.

 

El poate alege să petreacă momentul aniversar la Londra (dacă-şi poate permite, bineînţeles) şi atunci Saturnul va trece în casa a şaptea, nemai influenţâdu-i negativ sănatatea ci planul relaţional, plan care, pentru o persoană relativ evoluată, este mai uşor (şi mai putin costisitor) de controlat decât cel al sănătăţii. Astfel omul poate să „aleagă”, într-o oarecare măsură, planul în care se vor manifesta problemele existenţei sale în viitorul apropiat.

 

Ce conţine acest studiu astrologic:

 

– pe coperta studiului sunt datele esenţiale ale Revoluţiei Solare, o listă a simbolurilor astrologice principale, astrograma momentului (cunoscută sub numele de Revoluţia Solară), o listă cu poziţiile planetelor şi a cuspidelor caselor în zodii;

– pe cealaltă parte a coperţii studiului este harta comparativă a celor două astrograme, natală şi anuală (casele sunt cele natale, pe cercul exterior sunt planetele Revoluţiei Solare iar pe cel interior planetele natale);

– urmează interpretarea propriu-zisă a Revoluţiei Solare (relaţiile dintre Ascendentul şi Mijlocul Cerului anual şi poziţiile lor natale, poziţiile în casele anuale ale planetelor Revoluţiei Solare şi aspectele dintre planetele anuale şi cele natale);

– la sfârşit sunt două tabele cu aspectele Revoluţiei Solare şi a astrogramei comparative a momentului naşterii şi Revoluţiei Solare; este important ca ori de câte ori găseşti în explicaţii o referire la un aspect planetar să cauţi în lista de la sfârşit aspectul şi să vezi ce putere are (sunt în ordinea descrescătoare a puterii lor). Ve-i avea o imagine mai exactă a gradului în care eşti influenţat de acel aspect.

– o listă cu toate reîntoarcerile planetare din anul respectiv (momentul Revoluţiior Solare, Lunare, Mercuriene, Venusiene, etc.).

 

Capitolele cuprinse în acest studiu astrologic:

 

  • Introducere în studiul revoluţiei solare.
  • Planetele revoluţiei solare în casele natale şi aspectele dintre planetele revoluţiei solare.
  • Interpretarea aspectelor realizate de planetele revoluţiei solare cu planetele astrogramei natale.

 

Studiul acesta are în general 12-16 pagini, dar se poate întinde chiar pe mai multe pagini în cazul unei revoluţii solare mai delicate.

 

Datele de care am nevoie pentru realizarea acestui studiu astrologic:

 

  • Data, ora şi locul naşterii (trebuie să realizez astrograma natală mai întâi!)
  • Anul pentru care doreşti revoluţia solară şi locul unde ai fost sau unde intenţionezi să fii în acel moment.  Dacă doreşti pot realiza revoluţia solară pentru mai multe locuri (să fie la cel putin 5-600 km unul faţă de celălalt).

 

 

Preţul unei Revoluţii Solare: 0,00 RON