Aşa cum este evidenţiată de extremele confuzii şi de agitaţia lumii în care trăim, problemele relaţionale constituie cea mai răspândită cauză a mizeriei şi deprecierii condiţiei umane. Fie că ele se manifestă la scară internaţională, ca neînţelegeri între puterile naţionale, politice sau economice sau că ele afectează direct relaţia a doi indivizi, importanţa lor trebuie recunoscută şi, mai ales, înţeleasă.

 

Într-un efort de a ameliora şi de a anticipa astfel de diferenţe şi de potenţiale dificultăţi, una din cele mai importante contribuţii aduse de astrologie este compararea astrologică, analiza astrologică a relaţiei dintre doi sau mai mulţi indivizi. Din nefericire, multă lume manifestă cunoştinţe astrologice atât de superficiale încât adesea trag concluzii eronate în domeniul relaţiilor, al „înţelegerii” dintre oameni. Ei se bazează, adesea, pe analiza poziţiei Soarelui în cele două astrograme. Adesea auzim „Eu sunt Taur. Nu mă pot înţelege cu tine deoarece tu eşti Leu iar Soarele tău este în cuadratură cu Soarele meu!”. Astfel de declaraţii arată o neînţelegere fundamentală a unor principii şi o supersimpificare a astrologiei relaţionale. Luarea în consideraţie a psihologiei generale şi a nivelului de conştiinţă a celor doi indivizi aflaţi în relaţie este obligatorie. Chiar şi cu multe interaspecte şi interpoziţii favorabile, o relaţie poate să nu reprezinte nici pe departe idealul, în timp ce câteva interpoziţii şi interaspecte favorabile uneori definesc o relaţie cu totul şi cu totul deosebită. Este esenţial ca în prealabil să soliciţi efectuarea astrogramelor voastre natale, apoi a testului de compatibilitate astrologică şi abia apoi studiul sinastriei.

 

Sinastria reprezintă compararea a două astrograme natale pentru a determina gradul de compatibilitate dintre două persoane. Compararea se face prin suprapunerea celor două hărţi. Este important de ţinut minte: sinastria indică potenţialitatea unei relaţii dar indivizii rămân fiinţe separate. În cazul unei căsătorii se pot schimba multe lucruri, ei devenind prin căsătorie un suflet cu două corpuri şi, pentru analizarea relaţiei, trebuie trasată astrograma compusă, adica o astrogramă a cuplului realizată prin compunerea celor doua astrograme natale. Este deosebit de important să comanzi studiul intulat „Tema compusa” pentru a vedea cum va decurge relaţia în cazul căsătoriei şi a stabilirii voastre într-o anumită localitate. Este demn de remarcat faptul că potenţialiatea unei relaţii de căsătorie diferă după locul unde căsătoria se va consuma! De asemenea, este important să realizezi faptul că o relaţie nu rămâne constantă în timp. Revoluţiile solare şi lunare ale cuplului cât şi tranzitele planetare îşi aduc şi ele contribuţia la începerea şi încheierea unei relaţii.

 

Am pus la punct două programe unice la noi în ţară (la data când scriu aceste rânduri – 22.04.2009): „Revolutia Solară a cuplului”, program ce urmăreşte evoluţia cuplului pentru o perioadă de un an din momentul în care Soarele în tranzit pe bolta cerească este la aceeaşi coordonată de longitudine pe care o are Soarele în astrograma voastră compusa şi „Revoluţia Lunară a cuplului”, program ce urmăreşte evoluţia cuplului pentru o perioadă de un ciclu lunar (o lună) din momentul în care Luna în tranzit pe bolta cerească este la aceeaşi coordonată de longitudine pe care o are Luna în astrograma voastră compusă. În Orient se acordă o mare importanţă căsătoriei, care se face numai dupa întocmirea horoscopului celor doi parteneri. Statistica demonstrează că divorţurile în orient sunt mult sub procentul existent în Occident. În Orient astrologia este natural integrată în această căutare spirituală. Astrologii indieni nu lucrează doar asupra analizei „logice” a temei, ei utilizează fără nici o reticenţă mediumitatea proprie pentru a cunoaşte vieţile anterioare.

 

Când vei comanda sinastria vei vedea că pe coperta studiului sunt trei hărţi: cea de sus reprezintă compararea celor două astrograme. Se observă două rânduri de planete unele spre exterior şi altele spre interior. Cele dinspre exterior sunt ale femeii (a doua persoană introdusă în studiu) iar cele din interior sunt ale bărbatului (prima persoană introdusă în studiu). Aspectele ce se pot observa pe hartă sunt realizate între planetele celor doi, nuanţa predominantă (galben şi roşu sau maro şi albastru) dând tenta relaţiei (bună sau problematică). Pentru a evalua corect relaţia este indicat să comanzi şi „Testul de compatibilitate astrologica”.

 

Casele Cerului vizibile pe hartă sunt cele ale bărbatului.

 

Harta din stânga jos reprezintă planetele femeii (a celei de a doua persoane introdusă în studiu) în casele bărbatului, (persoana care a solicitat studiul) marcând influenţa acesteia asupra lui.

 

Harta din dreapta jos reprezintă planetele bărbatului (a primei persoane, cea care a solicitat studiul) în casele femeii (cea de a doua persoane), marcând influenţa acestuia asupra ei.

 

Trebuie să menţionez că sinastria nu studiază numai relaţia bărbat femeie, ci orice tip de relatie: părinte-copil, profesor-elev, medic pacient, salariat-patron…

 

Ataşat acestui studiu astrologic este şi o listă a aspectelor dintre planetele voastre, realizată în ordinea descrescătoare a puterii lor. Dacă doriţi o evaluare corectă a relaţiei voastre, este indicat să studiaţi această listă; aspectele puternice dau influenţe puternice şi viceversa.

 

Din ce se compune acest studiu astrologic:

 

 • Scurta introducere
 • Interpretarea sinastriei din punctul de vedere al primei persoane (bărbatul pentru o relaţie bărbat-femeie)
  • Interpretarea interaspectelor
  • Interpretarea interpoziţiilor
 • Interpretarea sinastriei din punctul de vedere al celei de a doua persoane (femeia pentru o relaţie bărbat-femeie)
  • Interpretarea interaspectelor
  • Interpretarea interpozitiilor
 • Interpretarea sinastriei prin prisma echilibrului elementelor
 • Interpretarea sinastriei prin prisma echilibrului modurilor vibratorii

 

Acest studiu se intinde pe 40-60 de pagini, dar în anumite cazuri (relaţii ce implică numeroase planuri) numărul de pagini poate fi chiar mai mare.

 

Datele de care am nevoie pentru realizarea acestui studiu:

 

 • Data şi ora de naştere (cât mai precis cu putinţă) pentru ambele persoane
 • Locul naşterii pentru ambele persoane

 

Preţul unei Sinastrii: 0,00 RON