Studiul astrologic complex denumit „ TESTUL DE COMPATIBILITATE ASTROLOGICĂ ” face parte din astrologia relaţională, ramura a astrologiei care studiază relaţiile interumane.

În cadrul TESTULUI DE COMPATIBILITATE ASTROLOGICĂ se studiază potenţialitatea relaţiei ce există (sau care poate exista) între două persoane, studiindu-se aspectele (unghiurile) dintre planetele astrogramelor natale ale celor două persoane (numite în astrologie INTERASPECTE), atribuindu-se un anumit număr de puncte fiecărui interaspect în parte; semnul acestor puncte ( „+” sau „-„) diferă funcţie de ceea ce aduce cuplului relaţia dintre cele două planete. Funcţie de punctajul obţinut (diferenţa dintre numărul de puncte cu semnul „+” şi cele cu semnul „-„), relaţia este evaluată din mai multe puncte de vedere: iubire, relaţii de subordonare, asociaţie. Se acordă puncte între -130 şi +130; dacă punctajul este >0 atunci relaţia aceasta poate avea un viitor, dacă punctajul obţinut este <0, atunci este foarte puţin probabil ca ea să treacă testul timpului! Pot predomina aspecte conciliatoare, care arată că în această relaţie nu vor fi prea mari tensiuni, dar este posibil ca din „prea mult bine”, ca să zic aşa, să apară plictiseala sau pot predomina aspectele dinamice care arată că vor exista mari tensiuni în cadrul cuplului respectiv, tensiuni ce pot duce la destrămarea acestuia sau la fel de fel de necazuri.

Ceea ce trebuie să reţii este faptul că testul este făcut din punctul de vedere al persoanei care solicită studiul! Dacă doreşti poţi face testul şi invers fiind posibil ca rezultatul să fie puţin diferit. De ce acest lucru? Pentru că, de exemplu ea îl priveşte pe el din punct de vedere material şi îşi imaginează că dorinţa ei faţă de el este de iubire dar, de fapt, pe ea o atrage posibilitatea de a-şi schimba starea materială. Acest lucru este inconştient, desigur. Deci pentru ea este vorba de o relaţie de vis. El, în schimb o priveşte prin prisma propriei sale astrograme şi o vede frumoasă dar prea puţin inteligentă şi deci, el fiind atras de relaţiile de natură intelectuală, nu creditează relaţia lor la fel de bine. Acesta nu este decât un exemplu din diversitatea fără de număr a situaţiilor posibile din punct de vedere relaţional…  Trebuie să ţii minte că toate aceste lucruri se fac inconştient.

Mai trebuie să adaug că, de obicei, din punct de vedere relaţional, fiecare îşi caută „jumătatea”!  Trebuie să reflectezi asupra acestui fapt „jumătatea”!  Oare chiar îţi cauţi jumătatea? Eu zic ca NU!.  Tu eşti un întreg, nu îşi lipseşte nimic iar partenerul (-a) tău (ta) este la fel un întreg.  Eu evaluez această uniune a doi întregi.

Testul de compatibilitate astrologică, unic sub această formă la noi în ţară, evaluează posibilităţile unei relaţii care fie a început, fie nu a început dar se studiază posibilităţile şi este ideal de făcut înainte sau la puţin timp după ce această relaţie a debutat.  Deşi el indică o cifră (un număr de punce cuprins între -130 şi +130 de puncte) el dă o notă de ansamblu asupra potenţialului relaţiei de care este bine să ţii cont.

Toate întâlnirile pe care le ai în această viaţă sunt de natură karmică.  Nu te poţi întâlni cu cineva, pur şi simplu.  Undeva, cândva ai creat premisele acestei întâlniri şi acum trebuie să fii pregătit. Planul relaţional este planul în care se „plătesc” cele mai multe „poliţe” karmice din trecut.  Iubita ta de acum este fosta ta mamă, profesorul tău de fizică este vecina la care în mod repetat i-ai spart geamurile acum 3 existenţe, poliţistul care se arată neînduplecat şi te amendează că ai trecut pe roşu este colegul tău de bancă din existenţa precedentă, pe care nu-l lăsai să copieze… Şi aşa mai departe!  Ai fi uimit dacă ai putea accesa acel atom din inima ta unde sunt stocate aceste informaţii uluitoare despre tine.

Cum trebuie lucrat cu acest test.  Eu îţi spun că relaţia ta este evaluată cu 12 puncte.  Tu citeşti explicaţiile şi tragi concluzia că mai bine te desparţi de partener (ă).  Nu, nu este bine!  Această relaţie este un test.  Este ca la şcoală: ai examen la chimie.  Trebuie să îl iei sau repeţi anul.  Aici este identic: te implici în relaţie, înveţi lecţia relaţională şi treci mai departe.  Ai o lecţie de învăţat alături de această persoană şi numai dacă o înveţi poţi merge mai departe.  Dacă fugi, renunţi, te desparţi lecţia se va repeta iar şi iar.  Altcineva va veni spre tine, într-o conjunctură relaţională aproape identică şi lecţia se va repeta la infinit.  Cel mai adesea lecţia se cheamă IUBIREA.  Acest lucru, IUBIREA îţi este necunoscut, nu ştii să iubeşti.  Când vei învăţa să oferi iubire, să oferi iubire cum oferă iubire Dumnezeu vei fi constant înconjurat numai de iubire.

Acum, revenind la exemplul nostru cu testul evaluat la 12 puncte.  După ce tragi aer în piept şi înţelegi că ai o lecţie de învăţat, trebuie să începi cu începutul şi anume să vezi ce nu merge în relaţie. Pentru aceasta eu îţi pun la dispoziţie Sinastria.  Acolo vei găsi, pe parcursul a 60-80 de pagini (sau chiar mai multe), în detaliu, ce nu merge şi de ce şi care sunt punctele forte ale relaţiei tale.  Acum tu trebuie să studiezi în amănunt relaţia ta, să vezi ce nu merge şi ce merge şi să construieşti o relaţie de iubire, căci iubirea este cea care te va face să treci cu succes toate examenele relaţionale.  Trebuie să ţii cont de aspectele dificile şi să amplifici cât mai mult aspectele pozitive.

„Testul de compatibilitate astrologică” este unul din programele la care am lucrat cel mai mult (din punct de vedere al programării şi al adunării informaţiilor necesare) şi care m-a ajutat foarte mult să depăşesc anumite probleme relaţionale pe care le-am avut personal.

Experiaţa a 650 de cupluri care sunt actualmente în baza de date m-a ajutat să înţeleg erorile ce există în programele de aceeaşi natură de pe piaţă, să corectez procedurile şi să adaug criterii noi de calcul a compatibilităţii.

Pot spune că, de-a lungul anilor, mi-am dat seama că „Testul de compatibilitate astrologică” funcţionează perfect şi că am utilizat personal acest test pentru corectarea acelor lucruri care nu mergeau în relaţiile mele, atât cele de iubire cât şi cele cu colegii de serviciu sau alte tipuri de relaţii.

Te invit să cunoşti care este natura relaţiei tale actuale, fie cu iubitul sau iubita, cu colegii de muncă, cu rudele, cu oricine doreşti şi să încerci să depăşeşti încercările (lecţiile) karmice pe care le ai în faţă…

 Ce conţine acest produs:

 • Despre testul de compatibilitate astrologică.
 • Evaluarea compatibilităţii din punctul de vedere al persoanei care a solicitat studiul (la cerere se poate face şi din punctul de vedere al celeilalte persoane).  Ţi se oferă o cifră: punctajul obţinut şi o scurtă descriere a posibilităţilor oferite de această relaţie.

La ce poate fi folosit testul acesta:

 • la evaluarea unei relaţii ce este înca în fază de proiect (ceea ce este cel mai indicat, mai târziu putând fi din păcate prea târziu…); pentru studiul amănunţit al relaţiei trebuie realizată sinastria, ce conţine o descriere detaliată a tuturor lucrurilor pe care ţi le aduce fiecare aspect al testului de compatibilitate;
 • la alegerea persoanelor celor mai potrivite pentru a fi angajate la firma ta; la cerere pot realiza un studiu complex de compatibilitate între angajaţii unei firme;
 • la alegerea meditatorului pentru copil, a doctorului personal, a grădinarului, şoferului, menajerei;  ce trebuie, este ca pe formularul de angajare să fie trecute încă trei rubrici: data, ora şi locul naşterii (ora cât de precis se poate!);
 • la crearea unei echipe de muncă, de fotbal, de bridge, etc.
 • la selecţia în vederea admiterii într-un club privat;
 • la alegerea asociatului;
 • la stabilirea clauzelor testamentare, etc.

 Datele necesare întocmirii studiului:

 • data şi ora naşterii pentru toate persoanele implicate; (ora cât mai precis cu putinţă).
 • locul naşterii pentru toate persoanele implicate;
 • numele complet al persoanei care solicită testul şi al celeilalte (celorlalte) persoane cu care se face testul ;

 

Preţul testului de compatibilitate astrologică: 0,00 RON