Folosim sistemul de previziuni Vimsotari Dasa.  Ce presupune acest lucru.  După cum stii, existenţa umană se împarte în perioade, fiecare dintre acestea fiind dominată de către un astru.  Unele perioade (Dasa) sunt mai lungi (20 de ani) altele mai scurte (7 ani).  Aceste perioade, la rândul lor se împart în Bhukti-suri, subperioade care se întind de la câteva luni la câţiva ani.  Acestea, la rândul lor se subîmpart în Vidasas care durează de la câteva săptămâni la câteva luni. Eu sunt în măsură să realizez un studiu complet al existenţei umane (120 de ani – e treaba ta dacă nu vei trăi atât!) şi astfel poţi aprecia just perioada prin care treci.

Prin 2001 am intrat în legătură cu Das Goravani, sufletul site-ului http://www.goravani.com/. După ce am schimbat nişte păreri despre astrologia indiană mi-a făcut cadou programul său, Goravani Jiyotish Versiunea 2.5, care este cel mai bun program de astrologie indiană care există.

Am avut surpriza să constat că din punct de vedere al calculelor procedura mea de calcul pentru Vimsotari Dasa este perfectă.

Studiul se întinde pe 24 de pagini şi costa 0,00 RON